Platne katice 

Kartice Lovćen banke možete koristiti širom svijeta u skoro 25 miliona prodajnih mjesta i na gotovo milion bankomata. Kartice Lovćen banke omogućiće Vam jednostavno i sigurno plaćanje, uz brojne povoljnosti i prednosti. Pružiće Vam brz, ekonomičan i efikasan način plaćanja, obezbijediće Vam komfor i sigurnost, a uvijek ce Vam biti na raspolaganju. Sa karticama Lovćen banke jednostavna je i kupovima putem interneta. Prateći savremene trendove u on-line bankarstvu klijentima nudimo da upravljaju sami svojim finansijama bez dolaska u banku, da imaju pregled izvršenih transakcija, kao i raspoloživog stanja.


U skladu s Vašim potrebama izaberite neku od kartica iz Mastercard palete, koju smo za Vas osmislili: 

Kartica koja posjeduje contactless platnu tehnologiju čime Vašu svakodnevnu kupovinu čini bržom, lakšom i jednostavnijom, uz besplatno podizanje keša na svim našim bankomatima.

Ova kartica omogućiće Vam kreditiranje po revolving principu uz minimalnu mjesečnu obavezu prema Vašem izboru.

 

Redovnim klijentima Lovćen banke ova zlatna kartica nudi specijalne povoljnosti i donosi kvalitet više, a vezana je za poseban kreditni račun, uz definisan kreditni limit. 

Ovo je kartica koja će Vam omogućiti maksimalne privilegije, a namijenjena je osobama koje često putuju, vode dinamičan i sadržajan društveni i kulturni život.