Banka ovoga vremena i ovoga naroda

Podgorica, 20. decembar 2017 – Mastercard kartice Lovćen banke Vam pružaju mogućnost učešća u Mastercard® promotivnoj kampanji pod nazivom “KADA KUPOVINA DONESE I VIŠE OD TOGA. NEPROCJENJIVO”  

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo o novoj promotivnoj kampanji koju će Mastercard, u saradnji sa Fashion Company Montenegro, jednom od najvećih regionalnih fashion retail kompanija, organizovati u periodu od 20. decembra do 14. februara 2018. U toku navedenog promotivnog perioda, svi korisnici Mastercard® i Maestro® kartica Lovćen banke AD, za kupovine u iznosu jednakom ili većem od 5€, stiču mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri, čija je glavna nagrada complete style makeover, u vrednosti od 2,000 EUR.

Izvlačenje nagrada održaće se u Fashion&Friends prodavnici u Delta City Podgorica, 14. februara 2018. godine.

Pozivamo vas da učestvujete u ovoj kampanji koristeći Mastercard i Maestro kartice Lovćen banke AD i uđete u Novu godinu sa stilom i potencijalno osvojite vrijedne vaučere za kupovinu u prodavnicama Fashion Company.

Više o detaljima kampanje možete pročitati na: http://www.fashioncompany.rs/blog/akcije/kada-kupovina-donese-i-vise-od-toga-neprocjenjivo/

 

 


 

Kontakt

Lovćen banka – Uprava

Bulevar Džordža Vašingtona 56/I
81000 Podgorica

Telefon: +382 20 205 410
Fax: +382 20 205 411
E-mail: office@lovcenbanka.me