Banka ovoga vremena i ovoga naroda

Podgorica, 23.oktobar 2017.godine – Mastercard kartice Lovćen banke Vam pružaju mogućnost učešća u nagradnoj igri pod nazivom „Da plaćanje bude zadovoljstvo!“

Imajući u vidu da ste upravo vi najbolji korisnici i promoteri naših usluga, uz saglasnost Uprave za igre na sreću, broj 02/01-1562/2od 19.oktobra 2017.godine, Lovćen banka je za sve vas koji plaćate Mastercard platnim karticama u zemlji ili/i inostranstvu, kao i putem Interneta, pripremila posebnu nagradnu igru pod nazivom „Da plaćanje bude zadovoljstvo!“.

Sada imate još više razloga da koristite Lovćen banka Mastercard platne kartice svaki dan!

Prednosti

Kartice Lovćen banke možete koristiti širom svijeta u skoro 25 miliona prodajnih mjesta i na gotovo million bankomata. Kartice Lovćen banke omogućiće Vam jednostavno i sigurno plaćanje, uz brojne povoljnosti i prednosti. Pružiće Vam brz, ekonomičan i efikasan način plaćanja, obezbijediće Vam komfor i sigurnost, a uvijek će Vam biti na raspolaganju. Sa karticama Lovćen banke jednostavna je i kupovima putem interneta. Prateći savremene trendove u on-line bankarstvu klijentima nudimo da upravljaju sami svojim finansijama bez dolaska u banku, da imaju pregled izvršenih transakcija, kao i raspoloživog stanja. 

Mehanizam i uslovi za učešće

  • Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva fizička lica koja u periodu trajanja nagradne igre obave platnu transakciju na bilo kom POS terminalu u Crnoj Gori, na POS terminalima u inostranstvu ili preko interneta u vrijednosti iznad 5 EUR Mastercard platnim karticama Lovćen banka AD Podgorica (Mastercard® Debit Contactless, Mastercard® Standard Credit , Mastercard® Gold Credit ).
  • Izvlačenje sporednih i glavne nagrade će se obaviti 06.12.2017. godine. 
  • Izvlačenje nagrada će se obaviti na način što će Komisija uvidom u kompjuterski izvještaj generisan od strane IT sektora Lovćen banke, utvrditi ko su korisnici sa najvećim brojem transakcija. 
  • Najavljene nagrade dobitnik dobija uručenjem u filijalama Lovćen banke ili u Upravnoj zgradi Lovćen banke AD Podgorica u Bulevaru Džordža vašingtona 56/I, u Podgorici. 
  • Glavnu nagradu dobitnik dobija uručenjem u Upravnoj zgradi Lovćen banke AD Podgorica u Bulevaru Džordža vašingtona 56/I, u Podgorici.

Period trajanja i nagradni fond

  • Početak nagradne igre: 01.11.2017. godine
  • Završetak: 30.11.2017. godine
  • Nagradni fond se sastoji od 101 nagrade, i to: 100 sporednih nagrada (vaučeri za trgovinu u MilPop radnjama, Europetrol benzinskim stanicama i Voli marketima) i glavna nagrada - putovanje za dvije osobe u Rim ( petak-utorak), u periodu od 5.jan 2018 -28.mar 2018. Aranžman uključuje: avio kartu sa svim taksama, transfer u Rimu od aerodroma do hotela i nazad, kao i četiri noćenja sa doručkom u hotelu Nord ( http://www.hotelnordnuovaroma.it/en/)

Objava dobitnika

  • Imena dobitnika nagrada biće javno objavljena 
  • Imena svih dobitnika biće objavljena najkasnije u roku od 10 dana od dana završetka nagradne igre 

Preuzmite dokumenta

Pravila nagradne igre

Napomena: Dobitnik nagradu može preuzeti najkasnije sedam dana nakon što je obaviješten o osvojenoj nagradi. U slučaju da je dobitnik spriječen da preuzme nagradu u predviđenom roku, rok se može produžiti najduže mjesec dana.            

 

 

 


 

Kontakt

Lovćen banka – Uprava

Bulevar Džordža Vašingtona 56/I
81000 Podgorica

Telefon: +382 20 205 410
Fax: +382 20 205 411
E-mail: office@lovcenbanka.me